Seminere, Üretimde Kalite Kontrol, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Laboratuvar Teknolojisi, Organik Tarım Programları 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile akademik personel katıldı.
Öğr. Gör. Burcu Keser’in moderatörlüğünü yaptığı seminer, Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başladı. Laboratuvar Akreditasyonu Danışmanı Gıda Yük. Müh. Meltem Günay’ın sunum yaptığı seminerde, kalite ve kalite yönetim sistemi kavramları, 17025 standardına genel bakış, laboratuvarlarda akreditasyon süreci, 17025 standardına bağlı laboratuvarlar başlıkları üzerinde duruldu.
Yoğun katılımın olduğu seminer, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanması ile sona erdi
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu