Koçarlı MYO’da Laboratuvar Akreditasyonu Semineri Gerçekleşti

03.05.2021
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen “Laboratuvar Akreditasyonu ve TS EN ISO/IEC17025 Deney ve Kalibrasyon Laboratuvarlarının Yeterliliği için Genel Şartlar” başlıklı seminer, 30 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşti.

Seminere, Üretimde Kalite Kontrol, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Laboratuvar Teknolojisi, Organik Tarım Programları 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile akademik personel katıldı.

Öğr. Gör. Burcu Keser’in moderatörlüğünü yaptığı seminer, Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz’ın açılış konuşmasıyla başladı. Laboratuvar Akreditasyonu Danışmanı Gıda Yük. Müh. Meltem Günay’ın sunum yaptığı seminerde, kalite ve kalite yönetim sistemi kavramları, 17025 standardına genel bakış, laboratuvarlarda akreditasyon süreci, 17025 standardına bağlı laboratuvarlar başlıkları üzerinde duruldu.

Yoğun katılımın olduğu seminer, öğrencilerden gelen soruların yanıtlanması ile sona erdi