Koçarlı MYO’da Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi

11.11.2021
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu’nda, 8 Kasım 2021 tarihinde Kızılay’a Kan Bağışı kampanyası düzenlendi.

Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında Öğr. Gör. Ayfer Ergezen’ in koordinatörlüğünde Laboratuvar Teknolojisi Programı öğrencileri ile düzenlenen kan bağışı kampanyasında, Türk Kızılayı’nın kuruluş amacı ve yürüttüğü insani yardım faaliyetleri öğrencilere anlatılarak farkındalık yaratıldı.

Pandemi döneminde ülke genelinde kan stokları ile ilgili yaşanan sıkıntılara değinen Kızılay Görevlileri Okul Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz eşliğinde sınıflarda öğrencilere kan bağışının önemini ve kan bağışı yapabilmek için neler yapılması gerektiğini anlattı. Yoğun katılımın olduğu kampanya, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.