Koçarlı MYO’da ‘Hayat Boyu Öğrenme Etkinliği’ Düzenlendi

30.10.2023
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulunda (MYO) 100. Yıl Etkinlikleri Kapsamında düzenlenen Hayat Boyu Öğrenme Etkinliği, 24 Ekim 2023 tarihinde Ömer Faruk Durdu Konferans Salonu’nda gerçekleşti.

Etkinliğe; Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, Koçarlı İlçe Müftüsü Kazım Ünsal, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Nas, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı İsmail Kılıçaslanoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Yusuf Nas ve İsmail Kılıçaslanoğlu konuşmalarında; Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kurs programlarını tanıtarak bu kurslardan öğrencilerin nasıl faydalanabileceklerini ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak yapabilecekleri katkılara değindi.

Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş konuşmasında, öğrencilere Halk Eğitim Merkezi’ndeki kurslara katılım sağlamalarının mesleki ve sosyal açıdan bilgi ve beceri kazanmalarında önem arz ettiğini vurguladı.

Etkinlik, el sanatları ve yöresel ürünler sergisinin açılışı ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.