Koçarlı MYO’da Geleneksel Staj Günleri Etkinliği Gerçekleştirildi

31.10.2017
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından geleneksel hale getirilen Staj Günleri, 19 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşti.

Eğitim hayatının zorunlu dersi olarak algılanan ve gereği kadar önem verilmeyen staj dersinin önemini vurgulamak, farkındalığı arttırmak ve öğrencileri iş hayatına hazırlamak amacıyla düzenlenen etkinlik, iki oturumda şeklinde gerçekleştirildi.

Koçarlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem Akan’ın staj dersinin öneminden bahsederek, iş yaşamına dair bilgi ve deneyimlerini paylaştığı etkinlikte; Organik Tarım, Peyzaj ve Süs Bitkileri, Tıbbi Aromatik Bitkiler Programında eğitim gören öğrenciler staj yerlerini, çalışmalarını ve deneyimlerini aktaran sunumlar yaptı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik soru- cevap bölümünün ardından sona erdi.