Koçarlı MYO’da, 100. Yıl Etkinlikleri Kapsamında Konferans Gerçekleştirildi

14.11.2023
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Güney Kampüsü Ömer Faruk Durdu Toplantı Salonu’nda ‘Aydınoğlu Beyliği ve Cumhuriyetimizin 100. Yıl Medeniyet Hedefi’ konferansı gerçekleştirildi.

Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş’ın açılış konuşmasını yaptığı etkinliğe; Koçarlı Belediye Başkan Vekili Tuncer Sarı, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Koçarlı İlçe Jandarma Komutanı Kamil Mert Köyce, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Tarih Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Kemal Ramazan Haykıran’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinlikte; 100. yılın anlam ve önemi, Anadolu’nun fetih süreci ve sonrası, Anadolu Beylikleri’nin tarihteki önemi, Aydınoğlu Beyliği’nin tarihi ve Osmanlı topraklarına katılma süreci konu başlıklarının üzerinde duruldu.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.