Koçarlı MYO’da 100. Yıl Etkinlikleri Kapsamında ‘İlk Ders” Programı Gerçekleşti

18.10.2023
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘İlk Ders’ adlı program, Ömer Faruk Durdu Konferans Salonu’nda 16 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın konuşmacı olarak yer aldığı etkinliğe; Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Ziraat Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. İbrahim Gençsoylu, Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Her zaman öğrencilerin yanında olduklarını ve onların işlerini en iyi yapan bireyler olarak hayatta hep dik ve sağlam durmaları gerektiğini söyleyen  Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, öğrencilere eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi.

Emekli Öğretim Üyesi Şükrü Kara Koleksiyonu Resim Sergisi’nin açılışının gerçekleştirildiği etkinlikte; halk oyunları gösterisi ve lokma ikramı yapıldı. Etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.