Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Öğr. Gör. Ayfer Ergezen’nin moderatörlüğünü yaptığı ve Gaziemir Nevvar Salih İşgören Hastanesinde görevli Uzman Diyetisyen Sıdıka Ünal’ın gerçekleştirdiği eğitimde, genel beslenme ile ilgili bilgiler verildikten sonra özellikle pandemi döneminde bağışıklığı güçlendirmek için beslenmenin önemi ve bu konuda yapılması gerekenler ile ilgili bilgiler paylaşıldı.
Koçarlı MYO Müdürü Doç. Dr. Onur Yılmaz’ın kapanış konuşmasıyla eğitimin pandemi dönemi sonrasında yüz yüze olarak da öğrencilerle gerçekleştirilmesi planlandı. Öğrencilerden gelen soruların cevaplanmasıyla eğitim sona erdi.
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Senatosu’ndan İsrail’e Kınama
Üniversitemizde Koordinasyon Kurulu İletişim Temsilcileri Olağan Toplantısı Gerçekleştirildi
Üniversitemizde YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Süreci Kapsamında Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi
Rektörümüz, İzmir Demokrasi Üniversitesi 2025-2026 Akademik Yılı Açılış Törenine Katıldı
Köşk MYO’da “Dünya Gıda Günü” Etkinliği Gerçekleştirildi
Öğretim Üyelerimiz, TÜBİTAK Proje Çalışmalarını Sürdürüyor
Öğretim Üyelerimiz, Sırbistan’da Uluslararası Bilimsel Konferansa Katıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu