Koçarlı MYO Çocuk Gelişimi Programı, “Koçarlı Okul Öncesi Şenliği” Kapsamında Anaokulu Öğrencileri ile Bir Araya Geldi

31.05.2024
Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu “Koçarlı Okul Öncesi Şenliği”, Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerinin katılımıyla 30 Mayıs 2024 tarihinde Koçarlı Gençlik Spor Müdürlüğü spor alanlarında gerçekleştirildi.

Şenliğe; Koçarlı İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mikail Kavaklı, Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Arıkoğlu, Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Nas, Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, Meslek Yüksekokulu Müdür yardımcıları, akademik ve idari personeli ile birlikte Çocuk Gelişimi Programı 2. sınıf öğrencileri katıldı.

Koçarlı MYO Çocuk Gelişimi Programı Öğr. Gör. Gökçen Akbabaoğlu ve Öğr. Gör. Gülcenur Kesebir koordinesindeki MYO öğrencileri, Koçarlı merkez ve köylerinde bulunan okul öncesi eğitim kurumlarına giden öğrenciler ile bir araya gelerek; yüz boyama, parmak boyama ve çeşitli çocuk oyunları etkinliklerini gerçekleştirdi.

Şenlik, toplu fotoğraf çekimi ve ikramlar ile sona erdi.