Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Koçarlı MYO Çanakkale Şehitlerini Anma Programı Düzenledi

26.03.2018
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulunca (MYO) düzenlenen “Çanakkale Şehitlerini Anma Programı” 21 Mart 2018 tarihinde Ömer Faruk Durdu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Tarihimizin en şanlı zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferini bir kez daha anmak için üç farklı neslin bir arada olduğu etkinlik, Koçarlı Cumhuriyet Ortaokulu 7. sınıf öğrencileri, Yüksekokul Öğrencileri ve öğretim elemanlarının katılımıyla gerçekleşti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten açılış konuşmasını yapan Koçarlı MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özlem Akan “Kahraman Türk askerinin bütün yoksulluk ve imkânsızlıklara rağmen canını dişine takarak savaşması, Mustafa Kemal’in askerlik dehası, Çanakkale’nin geçilemez olduğunu bütün dünyaya gösteriyordu. Gücünü köklerinden alan yüce bir devletin takipçisi olmalı, nice fedakarlıklar yaparak bugünümüzü sağlayan ecdadımıza layık vatandaş olma yolunda hep daha ileriyi hedeflemeliyiz. Geçmişimizin şanlı zaferinden, başarılarından feyiz alarak bugün de  ‘Çanakkale Geçilmez!’  diye haykırıyoruz.” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Öğretim elemanları ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği program, Yüksekokul öğrencilerinin ve Cumhuriyet Ortaokulu öğrencilerinin okuduğu şiirler ile son buldu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN