Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Koçarlı MYO 6. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarına Katıldı

26.02.2018
Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) 15-18 Şubat 2018 tarihleri arasında İlimizde düzenlenen 6. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarına katıldı.

Koçarlı MYO’da öğrenci uygulamaları kapsamında üretilmiş olan yumurta, arı ve arı ürünleri, zeytin yağı sabunları, yerel bitkilerden hazırlanan kokular, tıbbi ve aromatik bitkiler, süs bitkileri, vb. ürünler fuarda sergilenerek Yüksekokulda yapılan atölyelerin (doğa atölyesi, herbaryum, teraryum) içeriği hakkında gelen ziyaretçilere bilgiler verildi.

Bunula beraber Fuarda, firmalara ve katılımcılara yapılan anket uygulamaları ile öğrencilerimizin staj ve iş istihdam olanakları için görüşmeler yapılarak, üniversite-sanayi işbirliği ortak çalışmaları adına fikir alışverişleri bulunuldu.

Aydın Milletvekili Sayın Mehmet Erdem, Sayın Mustafa Savaş, Germencik Belediye Başkanı Sayın Ümmet Akın, Efeler Belediye Başkanı Sayın Mesut Özakcan, yerel televizyon kanalları ve basın kuruluşları Koçarlı MYO standını gezerek yakın ilgi gösterdi.

Fuara, tüm Akademisyen ve öğrencileriyle katılım sağlayan Koçarlı MYO’da öğrencilerden yapılan geri dönüşlerde, Fuarın verimli ve tatmin edici bir etkinlik olduğu dile getirildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN