Koçarlı’da Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında Uygulama Dersi Kapsamında Etkinlik Düzenlendi

02.11.2023
Cumhuriyetimizin 100.yıl etkinlikleri kapsamında Koçarlı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu etkinlik, Üniversitemiz Koçarlı Meslek Yüksekokulu (MYO) Çocuk Gelişimi Programı’nın da katılımıyla 26 Ekim 2023 tarihinde Koçarlı Belediye Meydanı’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğe; Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Koçarlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Taner Akbaş, Koçarlı ilçe protokolü, meslek yüksekokulu akademik ve idari personeli ile Çocuk Gelişimi Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı.

Yüz boyama, el baskısı gibi çeşitli çocuk oyunlarının oynandığı etkinlik, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.