Koçarlı’da Arif Kaplan, Son Yoluculuğuna Dualarla Uğurlandı

31.03.2022
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, 30 Mart 2022 tarihinde Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ın babası Arif Kaplan’ın cenaze törenine katılarak Kaplan Ailesine taziyelerini iletti.

Koçarlı Cihanoğlu Camii’nde düzenlenen cenaze törenine; Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, Aydın İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Macit Engin, Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Evrim Karakoz, Aydın İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici, Koçarlı Kaymakamı Ersin Tepeli, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, ilçe belediye başkanları ve kurum amirleri başta olmak üzere çok sayıda vatandaş katıldı.

Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Arif Kaplan’ın cenazesi, Tekeli Mezarlığı’nda toprağa verildi.