Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Koç Spor Fest Renkli Görüntülere Sahne Oldu

25.04.2018
Üniversitemiz öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği spor, müzik ve eğlencenin festivali Koç Spor Fest, 17-21 Nisan tarihleri arasında Merkez Kampüsümüzde gerçekleşti.

15. Türkiye Koç Spor Fest Üniversite Oyunları ile başlayan Festivalin ilk gününde Üniversitemiz ile Ege Üniversitesi Bayan Basketbol Takımı arasında oynanan müsabakayı izleyen Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan,  festivale katılan tüm sporculara başarılar dileyerek maçların Fair Play çerçevesinde gerçekleşmesini temenni etti.

Festival kapsamında birçok spor müsabakasının yanı sıra, sergilenen dijital ve fiziksel oyun performansları da öğrencilerimizin ve personelimizin ilgisini çekti. Koç Topluluğu Enerji Grubunun katkılarıyla düzenlenen Serdar Kuzuloğlu’nun katılımıyla gerçekleşen "Yeni Dünya, Yeni Tüketici ve Yeni Şirket” paneli, 20 Nisan 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi'nde öğrencilerimizle buluştu.

5 gün süren Festivalin en ilgi çeken isimleri Doğukan Manço ve Şebnem Ferah oldu. Alesta AVM karşısında gerçekleşen etkinlikte Manço ve Ferah ADÜ’lülerle bir araya geldi. Coşku dolu görüntülere sahne olan konserde Şebnem Ferah yeni albümünden ve eski albümlerinden şarkılar seslendirdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN