Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Klinik Psikoloji Gününde Lisansüstü Öğrenciler Akademisyenlerle Buluştu

21.10.2019
Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Klinik Psikoloji öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencileri 18 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen etkinlikte buluştu.

Etkinliğe; Fen-Edebiyat Fakültesi dekan yardımcıları Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Şefik Erkurt ve Dr. Öğr. Üyesi Emre Erdan’ın yanı sıra, öğretim üyeleri Prof. Dr. Hacer Harlak, Prof. Dr. Ferhan Dereboy, Prof. Dr. Çiğdem Dereboy, Doç. Dr. Yaşar Kuzucu, Dr. Öğr. Üyesi Cennet Şafak Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şakiroğlu ve öğrenciler katıldı.

2019-20 Akademik Yılı’nda doktora eğitimine başlayan öğrencilerle önceki dönem öğrencilerinin kaynaşması ve akademik paylaşımının artması amacıyla planlanan buluşmaya; Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesindeki Klinik Psikoloji yüksek lisans öğrencileri de yer aldı. Sıcak ve samimi bir atmosferde geçen toplantıda, öğrencilere öğretim elemanlarının akademik çalışmaları ve klinik psikoloji lisansüstü programları eğitim-öğretim planlarıyla ilgili ayrıntılı bilgiler verildi. Ayrıca, klinik psikoloji yüksek lisans ve doktora programlarından mezuniyet için gerekli olan psikolojik değerlendirme ve psikoterapi uygulamalarının sayı ve nitelikleri değerlendirildi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN