Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Kızılay Aydın Şube Başkanından Rektörümüze Ziyaret

17.08.2017
Kızılay Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, 14 Ağustos 2017 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca ve Kızılay Aydın Şubesi Genel Hizmet Yöneticisi Erdal Akıl da yer aldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Kızılay projelerinin insanlık için faydalı olduğunu vurgulayarak, “Bu projelere elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Geçen yıl kan bağışında Üniversitelerarasında birinciydik. Şimdi de mübarek Kurban Bayramı öncesinde yurt dışı Kurban vekaletini vererek kurban bereketini yaşıyoruz.” dedi.

Kızılay Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci ise katkılarından dolayı Rektörümüze teşekkür ederek,  Kızılay’ın yardım kampanyası ile vekaleti alınan kurbanların kuralına uygun olarak kesilip ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti.

Pekmezci, “Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün” sloganıyla yardımseverlerden gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılan kurbanlıklar için vekalet bedelinin yurtiçi 735 TL, yurt dışı  500 TL olduğunu ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN