Kitaplar Sizden Kahveler Bizden

15.02.2018
“Çocuklar Hayal Ediyor” Projesi kapsamında Üniversitemizde oluşturulan kitap kumbaralarına kitap bağışında bulunanlara Alesta Alışveriş Merkezi’nde bulunan Yemen Kahvesi’nde kahve ikram edilecek.

Sevgi evlerinde kalan çocukların evlerinde kitaplık oluşturmak amacıyla başlatılan projede, İletişim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü ve Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının girişimleri ile oluşturulan “Kitap Toplama Kumbaraları”na 5 adet Kitap bağışlayan herkese Yemen Kahvesi’nden kahve ikram edilecek.

Çocukların hayallerine ortak olabilmek amacıyla geliştirilmiş bu projeyle 8-18 yaş aralığındaki çocukların ve gençlerin okuyabileceği her türden kitabı, Üniversitemiz Kampüsü içinde iki ayrı noktada (Merkez Kütüphane girişinde ve Yemen Kahvesi’nin girişinde) bulunan Kitap Toplama Kumbaralarına bırakabilirsiniz.

Haydi hayalleri hep birlikte inşa edelim!