Kitap Krallığında Buluşalım

05.01.2018
Üniversitemiz Söke Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü ile Söke Çocuk Kütüphanesi Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen “Kitap Krallığında Buluşalım” adlı etkinlik 21 Aralık 2017 tarihinde gerçekleşti.

Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özden Erdoğan, Kütüphane Müdürü Fatih Akbaba ve Söke Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Selvinaz Saçan ve öğrencilerimizin desteğiyle çocuklara kitap sevgisi ve okuma alışkanlığını kazandırmak için düzenlenen etkinlik, çocuklar için kütüphaneyi ilgi çekici hale getirmeyi amaçlıyor. İlkokul 3. sınıf öğrencilerinin farklı tarzda hikaye okuma etkinliğine katılımları ile Çocuk Kütüphanesine yönelik olumlu algı geliştirmeleri hedefleniyor.

Etkinlik sayesinde Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencileri mesleki gelişimlerinin bir parçası olarak çocuklarla bir arada çalışma imkanına sahip olurken, çocukların ve ebeveynlerinin dikkati, Çocuk Kütüphanelerine çekilmiş oldu.