KENDİ KAYNAKLARIMIZLA YÜRÜTTÜĞÜMÜZ DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI SON AŞAMAYA GELDİ

26.01.2016
Üniversitemizin kendi öz kaynaklarıyla yaptığı doğalgaz altyapı çalışmaları Şubat 2016 tarihinde tamamlanacak.

Çalışmaların tamamlanmasının ardından öncelikle Uygulama ve Araştırma Hastanemizin ısıtmasında kullanılacak doğalgaz, önümüzdeki yıl içerisinde ise merkez kampüsün tamamında kullanılır duruma gelecek.

HASTANE, TIP FAKÜLTESİ VE İKTİSAT FAKÜLTESİ DOĞALGAZLA ISINACAK

Doğalgazın gelmesiyle birlikte üniversitemizde önemli bir gider kalemi olan ısınma giderleri büyük ölçüde azalacak. Uygulama ve Araştırma Hastanesinin ısıtmasında kullanılacak doğalgaz ile aynı kazandan beslenen Tıp Fakültesi yeni binası ile Aydın İktisat Fakültesinin de ısınma sorunu çözülecek.

1.6 KİLOMETRE HAT KENDİ ÖZ KAYNAKLARIMIZLA DÖŞENDİ!

Yaklaşık 15 gündür aralıksız süren çalışmalar kapsamında 1600 metrelik hat döşemesi gerçekleştirildi. Kendi öz kaynaklarımızla yapımı süren çalışmaların ay sonu itibariyle tamamlanması planlanıyor.