Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Kaymakam Kurtbeyoğlu’ndan Öğrencilerimize Teşekkür

25.04.2019
Söke Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin 3 yıldır kütüphane haftası etkinliklerine verdikleri destekten dolayı Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu 19 Nisan 2019 tarihinde Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl ve Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerine teşekkür belgesi verdi.

Söke Hacı Halil Paşa İlçe Halk Kütüphanesi’nde gerçekleşen tören; 55. Kütüphane Haftası kapsamında Söke Sağlık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Rahşan Çevik Akyıl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Yapıcı, Kütüphane Müdürü Fatih Akbaba, Söke Sağlık Yüksekokulu Dr. Öğretim Üyesi Selvinaz Saçan ve Söke Sağlık Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin iş birliğinde gerçekleşen etkinlikler sebebiyle gerçekleşti. Etkinlikler kapsamında okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik “Masal Krallığı ve Çocuklarla Oyun” etkinliği düzenlendi. Etkinlikte aynı zamanda çocuklar Söke Şehir Tiyatrosu ve Meandros Oyunculuk Ajansı Derneği tarafından düzenlenen Keloğlan oyununu seyretti.

Çocuklara kütüphaneyi ve okumayı sevdirmeyi, birlikte oyun oynamayı ve paylaşmayı öğretmeyi amaçladıklarını belirten öğrencilerimiz, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN