Kariyer ve Gelişim Günü Söke’de Gerçekleşti

18.05.2018
Üniversitemiz İnsan Kaynakları ve Gelişim Topluluğu tarafından düzenlenen Kariyer ve Gelişim Günü etkinliği,8 Mayıs 2018 tarihinde Söke İşletme Fakültesinde gerçekleşti.

Söke İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatma Neval Genç, Söke Ticaret Odası Başkanı Haluk Kutlay ve çok sayıda öğrencinin katılım gösterdiği Kariyer ve Gelişim Günü etkinliğine, BMC Türkiye İK Direktörü Mahmut Temiz, Akar Tekstil Müdürü Cenk Atalay, Barsesa Yönetsel Danışmanlığı Genel Müdürü Çınla Sarıkaya ve Korozo Ambalaj İK Yöneticisi Deniz Erdoğan konuşmacı olarak katıldı.

Çalışmanın ve sürekli gelişimin öneminin vurgulandığı etkinlikte konuşmacılar deneyimlerini paylaşırken, öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı. Etkinliğin sonunda konuşmacılara plaket takdiminde bulunuldu.