Kariyer Günleri Etkinliği Gerçekleşti

27.05.2022
Üniversitemiz, 26. ADÜFEST Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri kapsamında düzenlenen İş Kulübü Eğitimi Kariyer Günleri etkinlikleri, 26-27 Mayıs 2022 tarihinde Aydın Menderes Derslikleri Mühendislik Fakültesi’nde gerçekleşti.

Etkinliklere; Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, öğretim üyelerimiz ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin ilk gününde OKT Trailer Genel Müdürü Hakan Maraş ve OKT Trailler ARGE Mühendisi Barış Horzun konuşmacı olarak yer alarak öğrencilerle sektörel deneyimlerini paylaştılar.

Etkinliğin ikinci gününde ise Polat Makina Sanayi Montaj Yöneticisi Metehan Orhan, katılımcılara sektör hakkında bilgi verdi.

‘İş hayatında bizi neler bekliyor?’, ‘İşverenlerin beklentileri nelerdir?’ ‘Kariyer basamaklarını çıkarken hangi yollardan geçiyoruz?’ sorularına cevap arandığı etkinlikte,  Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Rahmi Terzi, “Mezun olduktan sonra kaygılanmak doğru değil. Hayat bir şekilde devam ediyor. İş hayatınızda atıldığınızda deneyim kazanmanız çok önemli. Bu konuda sizler için üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız.” dedi.

Etkinlik, Teşekkür Belgesi takdimi ve fotoğraf çekimiyle son buldu.