Öğr. Gör. Zekeriya Matçiçek ve Öğr. Gör. Dr. İsmail Mert Özdemir’in önderliğinde düzenlenen kahvaltısı sunumu, akademik ve idari personelin katılımı ile gerçekleşirken, öğrenciler hazırladıkları çeşitli ikramları arkadaşlarına sundu.
Güzel ve sıcak bir sohbet ortamında geçen kahvaltının sonunda, öğrenciler birbirlerine teşekkür ederek; güzel bir ortamda buluşmanın mutluluğunu dile getirdi.
Karacasulu Pidecilerden Öğrencilerimize Jest
Karacasu Esnaf ve Sanatkarlar Odasının organizasyonuyla Karacasulu pideci esnafının Aydın’da bir ilke imza atarak düzenledikleri etkinlikle; paketlenen 500’ü aşkın kıymalı pide ayranla birlikte öğrencilere ikram edildi.
Karacasu’nun esnafıyla insanıyla bir bütün olduğunu ifade eden Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Umut Tolga Gümüş öğrencilere “Bugün burada Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanımızın önderliğinde pide esnafımızın katkısıyla güzel bir organizasyon gerçekleştiriyoruz, kendilerine teşekkür ederim. Küçük, güzel güvenli bir ilçedesiniz.” dedi.
Pide ustalarının öğrencilere yaptığı ikramlar sebebiyle teşekkür eden Karacasu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sefa Töz, “Karacasu MYO, ilçemiz için bir değer. Onlar akademik çalışmalarıyla olduğu kadar ilçe ekonomimize yaptıkları katkılarla da şehrimizin bir dinamiğini oluşturuyorlar. Öğrencilere bu şekilde ilçemize hoş geldiniz demek istedik. Bu etkinliği geleneksel hale getirmek istiyoruz. Tüm bunlarla birlikte öğrencilerimizin her biri ilçemizin aslında bir tanıtım elçisi. Biz de onlara ilçemizin değerlerini tanıtmak istiyoruz.” dedi.
Üniversitemizde, Dünya Felsefe Günü Kapsamında Sempozyum Düzenlendi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Gazetecilik Bölümü Dijital Yayıncılık Atölyesi’nden Yeni Podcastler
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu