Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

KARACASU MYO AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

21.10.2016
Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu 18 Ekim 2016 tarihinde okul bahçesinde ilçe protokolünün, akademik ve idari personelin ve öğrencilerin katılımı ile 2. Geleneksel Aşure Etkinliği'ni düzenledi.

Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu, birleştirici, kaynaştırıcı, dayanışmacı bir etkinlik olan ve bereketi simgeleyen aşure hayrının en güzel örneklerinden birini gerçekleştirerek ilçe halkı, hem öğrencilerimiz ve ilçe protokolünden pek çok davetliyi biraraya getirdi.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Bilge Doğanlı ev sahipliğinde ve oldukça yoğun katılım ile gerçekleşen etkinliğe ilçe protokolünden Karacasu Kaymakamı Murat Atıci, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, İlçe Garnizon Komutanı Okan Öztürk’ün yanı sıra çeşitli kurum ve kuruluşların amirleri, çalışanları katıldı.

Her türlü malzemesini Meslek Yüksekokulu personelinin finanse ettiği, Öğretim Görevlisi Zekeriya Matçiçek ve Öğretim Elemanı Süleyman Olcar'ın koordinasyonunda Turizm ve Otelcilik Programı öğrencilerinin pişirdiği 3 büyük kazan aşure okul bahçesinde, odun ateşinde kaynatıldı. Aşurenin dağıtımına İlçe Müftüsü'nün duası ile başlandı. Aşure yapımına bir gece önceden başlayan öğrenciler, gece boyunca da kazanların başından ayrılmadılar. Sabah saatlerinde de yapımı devam eden aşure bol malzemesi ve sıcak sunumu ile büyük beğeni kazandı.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN