Karacasu Memnune İnci MYO Oryantasyon Eğitimi Gerçekleşti

05.10.2020
Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO) 2020-2021 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi, 4 Ekim 2020 tarihinde online olarak gerçekleşti.

Google Meet uygulamasıyla iki oturum şeklinde yapılan Toplantı, Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Umut Tolga Gümüş’ün açılış konuşmasıyla başladı. Dr. Öğretim Üyesi Umut Tolga Gümüş,  Üniversitemizin ve Yüksekokulun tanıtımı yaparak öğrencilerin sahip oldukları olanakları anlattı.

Açılış konuşmasının ardından Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Esra Aksoy ve Öğr. Gör. Mehmet Taşdelen,  ADUZEM Uzaktan Eğitim Portalı ve Öğrenci Bilgi Sistemini (OBİS) öğrencilere anlattı. Öğr. Gör. İsmail Mert Özdemir ise öğrencilere Erasmus programları hakkında bilgi verdi.

Toplantının ikinci bölümünde Yüksekokuldaki bölümler bölüm başkanları tarafından öğrencilere tanıtıldı. Toplantıyı yaklaşık 100 öğrenci takip etti.

Oryantasyon eğitimi, öğrencilerin sorularının cevaplanması ile son buldu ve öğrencilere başarılı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulunuldu.