Karacasu Memnune İnci MYO’da Tıbbi Tanıtım Temsilciliğine Genel Bakış Konuşuldu

04.05.2021
Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen “Tıbbi Tanıtım Temsilciliğine Genel Bakış” adlı söyleşi, 30 Nisan 2021 tarihinde gerçekleşti.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Öğr. Gör. Dr. Erkan Dendeş ve Öğr. Gör. Hakkı Babalık tarafından düzenlenen söyleşiye, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, İşletme Yönetimi ve Dış Ticaret Programlarında okuyan öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Öğr. Gör. Dr. Erkan Dendeş’in yaptığı söyleşide,  2007 yılında Pazarlama Programı’ndan mezun olarak Novasis İlaç Firmasında Kıdemli Ürün Tanıtım Uzman olarak çalışan Dilek Çalışır konuk olarak yer aldı.

Kariyer deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Dilek Çalışır, tıbbi tanıtım temsilcisi mesleği, mesleğin güncel durumu ve sektörde yaşanan problemler hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Söyleşi, öğrencilerin sorularının yanıtlanmasının ardından sona erdi.