Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Karacasu Memnune İnci MYO’da “Otel İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Departmanı Sorunları” Konuşuldu

22.04.2021
Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen “Otel İşletmelerinde Yiyecek-İçecek Departmanı Sorunları” başlıklı söyleşi, 14 Nisan 2021 tarihinde çevrimiçi olarak gerçekleşti.

Söyleşiye; Öğr. Gör. Zekeriya Matçiçek, Öğr. Gör. İsmail Mert Özdemir ve Kefaluka Resort Hotel (Bodrum) Yiyecek-İçecek Departmanı (F&B) Müdürü Oğuz Güleş ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı.

Karacasu Memnune İnci MYO Öğr. Gör. Zekeriya Matçiçek’in moderatörlüğünü yaptığı söyleşide, Kefaluka Resort Hotel (Bodrum) Yiyecek-İçecek Departmanı (F&B) Müdürü Oğuz Güleş, departman müdürlüğüne kadar uzanan kariyeri boyunca yaşadığı deneyimleri öğrencilerle paylaştı.

Otel işletmelerinde yiyecek-içecek departmanının önemi ve işleyiş hakkında bilgi veren Oğuz Güleş, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

 Söyleşi, pandemi dönemi sonrası etkinliğin yüz yüze olarak gerçekleştirilmesinin planlanması ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN