Söyleşiye; Öğr. Gör. Zekeriya Matçiçek, Öğr. Gör. İsmail Mert Özdemir ve Kefaluka Resort Hotel (Bodrum) Yiyecek-İçecek Departmanı (F&B) Müdürü Oğuz Güleş ile Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 1. ve 2. sınıf öğrencileri katıldı.
Karacasu Memnune İnci MYO Öğr. Gör. Zekeriya Matçiçek’in moderatörlüğünü yaptığı söyleşide, Kefaluka Resort Hotel (Bodrum) Yiyecek-İçecek Departmanı (F&B) Müdürü Oğuz Güleş, departman müdürlüğüne kadar uzanan kariyeri boyunca yaşadığı deneyimleri öğrencilerle paylaştı.
Otel işletmelerinde yiyecek-içecek departmanının önemi ve işleyiş hakkında bilgi veren Oğuz Güleş, öğrencilerin sorularını yanıtladı.
Söyleşi, pandemi dönemi sonrası etkinliğin yüz yüze olarak gerçekleştirilmesinin planlanması ile sona erdi.
Üniversitemizde, Dünya Felsefe Günü Kapsamında Sempozyum Düzenlendi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu