Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Karacasu Memnune İnci MYO’da “Oryantasyon Eğitimi” ve “Narko Gençlik” Eğitimi Verildi

15.10.2024
Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulunda (MYO) öğrencilerimize yönelik farklı tarihlerde “Oryantasyon Eğitimi” ve “Narko Gençlik” eğitimi verildi.

Karacasu Memnune İnci MYO’ya yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik düzenlenen Oryantasyon Eğitimi, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Taşdelen, yaptığı açılış konuşmasında Üniversitemiz, Meslek Yüksekokulu ve Karacasu ilçesinin tanıtımını yaparak öğrencilerimize eğitim öğretim hayatları boyunca başarılar diledi. Toplantının devamında Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Esra Aksoy, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri hakkında öğrencilerimize bilgiler aktarırken, önceki dönemlerde tamamlanmış projeleri de hatırlatarak araştırma yeteneklerini geliştirmeleri ve projelere katılmaları konusunda öğrencilere telkinlerde bulundu. Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Mert Özdemir ise ERASMUS+ programı konusunda bilgilendirmelerde bulundu.

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından 14 Ekim 2024 tarihinde öğrencilerimize yönelik verilen “Narko Gençlik” eğitiminde ise, Nazilli Narkotik Şube Büro Amirliği’nde görevli Komiser Furkan Karadaş, Meslek Yüksekokul öğrencilerine, uyuşturucu madde bağımlılığı, bağımlılık döngüsü ve bağımlılıkla mücadelede yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Etkinlik, öğrencilerden gelen soruların cevaplandırılmasının ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN