Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Karacasu Memnune İnci MYO Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

18.10.2024
Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Yüksekokulunda (MYO) 2024-2025 eğitim-öğretim yılı Akademik Kurul Toplantısı, 17 Ekim 2024 tarihinde akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Taşdelen, meslek yüksekokulunun mevcut durumu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı boyunca elde edilen akademik başarılar ve gerçekleştirilen faaliyetler hakkında ayrıntılı bilgi verdi. Ayrıca uzun vadede stratejik ve akademik hedefleri daha ileriye taşıyabilmek amacıyla yürütülen projeler ve gelecek dönemler için planlanan çalışmalara hız verilmesi ve hem yönetimsel hem de kalite standartlarının geliştirilmesi konuları üzerinde durdu.

Toplantının devamında Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Esra Aksoy’un proje süreçleri hakkında bilgi aktarımı ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Mert Özdemir’in Erasmus+ programının önemine vurgu yapması ile, öğrencileri teşvik edici çalışmalar yürütülmesi konusuna değinildi.

Bölüm başkanlarının ulusal/uluslararası akademik çalışma, proje ve kongre süreçleri hakkında raporların sunması ve öğretim elemanlarının görüş ve önerilerinin dile getirmesi ile devam eden toplantı, akademik faaliyetlerin etkin ve etkili bir şekilde ilerlemesi temennileri ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN