Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Karacasu Memnune İnci MYO 2022 AKademik Yılı Oryantasyon Programını Tamamladı

20.10.2022
Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu 2022-2023 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimini 19 Ekim 2022 tarihinde Nuray İrfan Bezci Kampüsü Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

Açılış konuşmasını MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Umut Tolga Gümüş’ün yaptığı,iki oturum şeklinde gerçekleşen oryantasyon programında; Üniversitemizin ve meslek yüksekokulunun tanıtımı, misyonu, vizyonu ve olanakları anlatıldı. 

Programa Karacasu Memnune İnci MYO Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Esra Aksoy ve Öğr. Gör. Mehmet Taşdelen’in programlar ve eğitim-öğretimin genel işleyişi hakkında bilgilendirmeleri ile devam edildi. Toplantının ikinci oturumuna Üniversite Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan V. Faruk Uludağlı, Spor Şube Sorumlusu Özcan Taş, İnsan Kaynakları Birim Personeli Burak Polat, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Personeli Uzman Klinik Psikolog Fatma  Evrim Güreşen, Aydın Merkez İŞKUR İş Kulübü liderlerinden Gül Yıldız ve Mehmet Tüylüce, Karacasu İlçe Müftüsü Bayram Yılmaz ve Karacasu İlçe Halk Eğitim Müdürü Nadir Kanbak eşlik ederek öğrencilere bilgi verdi.

2022-2023 Akademik Yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunarak öğrencilerin görüş ve önerilerinin dinlenmesinin ardından oryantasyon programı sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN