Akademik çalışmalarla olduğu kadar ilçe ekonomisi için bir değer olan Karacasu MYO öğrencilerine bir jest yapmak isteyen Karacasulu esnaflar, Karacasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın organizasyonunda anlamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Esnafların maddi destekleriyle pideciler tarafından hazırlanan 600'ü aşkın kıymalı pide ve 6,5 metre uzunluğundaki tahinli pide öğrencilere ikram edildi.
Kampüs Yerleşkesinde MYO Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Taşdelen'in ev sahipliği yaptığı etkinliğe, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Karacasu Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zafer Karabacaklı ve yönetim kurulu üyeleri, Karacasu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mustafa Gülgen, idari ve akademik personel ile öğrenciler katıldı. Etkinlikte ayrıca Karacasu İlçe Müftüsü Yunus Erdoğan dua okudu.
Etkinlikte konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanı Zafer Karabacaklı, "Karacasu MYO ilçemiz için bir değer. Öğrenci kardeşlerimiz, aileleri tarafından bize ve ilçemize emanetidir. Onlar akademik çalışmalarıyla olduğu kadar ilçe ekonomimize yaptıkları katkılarla da şehrimizin bir dinamiğini oluşturuyorlar. Öğrencilere bu şekilde ilçemize hoş geldiniz demek istedik. Öğrencilerimizin her biri ilçemizin aslında bir tanıtım elçisi. Ülkemizin farklı yerlerinden gelen öğrencilerimiz memleketlerine döndüklerinde buraları anlatarak ilçemizin tanıtımına katkı sunuyorlar. Biz de onlara ilçemizin değerlerini tanıtmak istiyoruz. İlçemizin patenti alınan coğrafi işaretli bir lezzeti olan ünü ülke sınırlarını aşan pidemizi esnaflarımız vasıtasıyla öğrenci kardeşlerimize ikram ettik. Esnaflarımızın maddi desteği, pide ustalarımızın emekleriyle hazırlanan bu etkinliğe oda olarak biz de organizasyon desteği verdik. Esnaflarımıza, pide ustalarımıza ve bizlere burada yardımcı olan meslek yüksekokul yönetimimize teşekkür ederim. Öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dilerim” dedi.
Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Taşdelen ise, "Karacasulu esnaflarımıza, pide ustalarımıza, aramızda olan başkanlarımıza teşekkür ederim. Burada bu vesileyle coğrafi işaret tescilli pidemizi öğrencilerimize tanıtmış olduk. Aydın'daki coğrafi işaretli lezzetlerinin başında Karacasu pidesi geliyor. İlçemiz esnafıyla, insanıyla farkını bu tür etkinliklerle gösteriyor. Esnaflarımız meslek yüksekokulunun kuruluşundan bu yana büyük destek verdiler. Böyle etkinliklerle de ilçemiz ile öğrenciler arasında diyalogun artırılması güzel bir şey. Bu etkinlikte de emeği geçenlere teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent Başkanlığında, İç Paydaş Toplantısı Düzenlendi
Üniversitemizde, Radyo Televizyon Yayıncılığı ve Telif Hukuku Konuşuldu
Doktora Öğrencimiz, 2250- Lisansüstü Bursları Performans Programı Kapsamında Burs Kazandı
YÖK Akademik Teşvik Dijital Sistemi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Gazetecilik Bölümü Dijital Yayıncılık Atölyesi’nden Yeni Podcastler
Aydın MYO’DA İŞKUR Eğitimleri Devam Ediyor
Öğrenci Toplulukları Danışmanları Koordinasyon Toplantısı Gerçekleşti
Uygulama & Kodlama :
Bilgi İşlem
Web Tasarım Grubu