Karacasu’da Öğrencilere ‘Yurt Dışı Eğitim Olanakları’ Anlatıldı

02.11.2022
İngiltere’de faaliyet gösteren İnci Turizm Acentesinin Organizatörü Ceyhan İnci’nin 27 Ekim 2022 tarihinde konuşmacı olarak katıldığı seminere; Yüksekokul Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Esra Aksoy, Öğr. Gör. Mehmet Taşdelen’in yanı sıra Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Dr. İsmail Mert Özdemir, İşletme Yönetimi Programı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin Önlem Ersöz ve Yüksekokul öğrencileri katıldı.

Seminerde ilk olarak MYO Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. İsmail Mert Özdemir, erasmus staj hareketliliği hakkında öğrencilere bilgi vererek önceki dönemlerde staj hareketliliğine katılan öğrencilerin deneyimlerini aktardı.

İnci Turizm Acentesinin Koordinatörü Ceyhan İnci, yurt dışında eğitim olanakları ve yurt dışı eğitim istemeleri halinde öğrencilerin yerine getirmesi gereken formaliteler hakkında bilgilendirme yaptı. Seminerin devamında İnci ve Öğr. Gör. Dr. Özdemir öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

Keyifli geçen etkinlik, Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. İsmail Mert Özdemir’in Yüksekokula katkılarından dolayı Ceyhan İnci’ye teşekkürlerini iletmesiyle sona erdi.