Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Karacasu'da İhracat Süreci ve Gümrük İşlemleri Konuşuldu

11.04.2022
Üniversitemiz Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO), Nisan ayı kariyer etkinliklerinin ilki olan ‘İhracat Sürecinde Gümrük İşlemleri’ adlı seminer, 4 Nisan 2022 tarihinde gerçekleşti.

İstanbul’da yerleşik ÜNSPED Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetleri A.Ş tarafından yapılan seminere;  İşletme Yönetimi, Dış Ticaret ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programlarında okuyan öğrenciler katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi H. Önlem Ersöz’ün yönetiminde, ÜNSPED Akademi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürbüz Hocaoğlu ve ÜNSPED Eğitim Koordinatörü Özlem Ersöz’ün sunumlarıyla gerçekleşen seminerde, gümrük işlemleri ve gümrük müşavirliği kurumu hakkında bilgi verildi.

ÜNSPED Gümrük Müşavirliği ve Lojistik Hizmetleri A.Ş.’nin  tanıtım videosu ile başlayan seminerde, ÜNSPED Eğitim Kordinatörü Özlem Ersöz gümrük müşaviri olma koşullarını öğrencilere aktardı.

ÜNSPED Akademi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gürbüz Hocaoğlu, ihracat aşamasındaki malların gümrük işlemlerini deneyimlerini de katarak ayrıntılı olarak öğrencilere açıkladı.Öğrencilerin amaçları doğrultusunda çalışmaları gerektiğini ve mesleki kurslara katılarak kendilerine yatırım yapmaları gerektiğini söyleyen Gürbüz Hocaoğlu,  iş yaşamında başarılı olmak için ekip çalışmasının önemine değindi.

Seminer, karşılıklı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN