Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal Rektörümüzü Ziyaret Etti

10.06.2021
Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal ve Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Umut Tolga Gümüş, 9 Haziran 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i ziyaret etti.

Ziyarette, Karacasu Belediyesi,  İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Üniversitemiz iş birliği ile 29 Haziran-4 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek olan 1. Uluslararası Kırmızı Eller Karacasu Çömlek ve Sanat Çalıştayı kapsamında yapılacak çalışmalar görüşüldü.

Bölgemizin Değerleri Katılımcılarla Buluşacak

Karacasu’nun köklü bir geçmişe sahip olduğunu vurgulayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Afrodisias Antik Kenti’nin de yer aldığı Karacasu ilçemiz çömlek çalışmaları ve tarihi dokusu ile turizmin ivmesini arttıracak güce sahip bir ilçemiz.  1. Uluslararası Kırmızı Eller Karacasu Çömlek ve Sanat Çalıştayı’nı bu kapsamda oldukça önemsiyoruz, bölgemizin değerleri katılımcılarla buluşacak.” dedi.

Ziyaret, çalıştay kapsamında gerçekleşecek etkinliklerin görüşülmesinin ardından sona erdi.