Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinin Açılışı Gerçekleşti

16.10.2017
Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için yeni yerine taşınan Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinin açılışı, 12 Ekim 2017 tarihinde Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Poliklinikler Binası’nda gerçekleşti.

Açılışa Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recai Tunca, Tıp Fakültesi Dekanı Serpil Demirağ, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Mücahit Kapçı, Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Yüksel ve öğretim üyelerinin yanı sıra personelimiz katılım gösterdi.

Kurdele kesiminin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri eşliğinde yeniden yapılandırılan poliklinik odalarını gezerek bilgi aldı.

Prof. Dr. Cavit Bircan, Üniversite Yönetimi olarak hasta memnuniyetine önem verdiklerinin altını çizerek “Tüm hastalarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda sağlık hizmetlerimizi daha iyi seviyelere ulaştırmayı amaçlıyoruz. Yeni yerine taşınan polikliniğin hastalarımız ve personelimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Açılış, kokteyl ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN