Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

“Kadın Beyni Erkek Beyni” Konferansına Büyük İlgi

06.04.2018
Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezi (ADÜSEM) tarafından düzenlenen Dr. Serkan Karaismailoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Kadın Beyni Erkek Beyni” adlı konferans, 3 Nisan 2018 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Konferansa Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan, Rektör Yardımcılarımız, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferans, Rektör Yardımcımız ve aynı zamanda ADÜSEM Müdürü Prof. Dr. Törün Özer’in eğlenceli sunumuyla başladı.  ADÜSEM’in gerçekleştirmiş olduğu etkinlik, eğitim ve kursların önemine dikkat çeken Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Törün Özer “ADÜSEM ile kendinize yatırım yapma vakti”  sloganını yineledi ve kürsüye Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ı davet etti. Prof. Dr. Bircan, Üniversitemizde bu tür etkinliklerin gerçekleştirilmesinden yana duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadın ve erkek beyni ile ilgili yaptığı gözlemleri keyifli bir sohbetle katılımcılara aktardı.

Tıbbi konuları farklı bir anlatım tarzıyla seyircilere aktaran konferansın konuşmacısı Dr. Serkan Karaismailoğlu, kadın ve erkek beyninin neden farklı olduğundan, bu farklılıkların hangi sebeplerden kaynaklandığına kadar pek çok konuya eğlenceli ve düşündürücü görseller eşliğinde dikkat çekti. Dr. Serkan Karaismailoğlu’nun bilim ile eğlenceli anlatım tarzını harmanladığı sunumu ve seyircilerin yoğun ilgisinin birleştiği konferansta eğlenceli dakikalar yaşandı.

Konferans, Dr. Serkan Karaismailoğlu’na teşekkür belgesi ve Üniversitemiz hediyelerini Rektörümüz Prof. Dr. Cavit Bircan’ın takdim etmesi ile sona erdi.

  

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN