Kadın Basketbol Takımımız Süper Lig Elemelerine Katılmaya Hak Kazandı

13.04.2022
Üniversitemiz Kadın Basketbol Takımı, Kastamonu’da düzenlenen ÜNİLİG maçlarında ikinci olarak Süperlig elemelerine katılmaya hak kazandı.

ÜNİLİG maçlarında 1. Ligde mücadele eden ve ikinci olan Kadın Basketbol Takımımızı başarısından dolayı tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimiz, sporun farklı dallarında Üniversitemizi başarı ile temsil ediyor. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi, ‘Şampiyonların Okulu’ olarak biliniyor.  Süperlig elemelerine katılmaya hak kazanan öğrencilerim ile gurur duyuyorum; bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı ve değerli hocamız Doç. Dr. Çağatay Dereceli’yi tebrik ederim.” dedi.