Jamovi ile Metaanaliz Uygulamaları Eğitimi Gerçekleşti

28.02.2022
Üniversitemiz Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği tarafından düzenlenen ‘Jamovi ile Metaanaliz Uygulamaları’ kursu, 25 Şubat 2022 tarihinde düzenlendi.

Hemşirelik Fakültesi Cerrahi Hastalıkları Hemşireliği Ana Bilim Dalından Doç. Dr. Rahşan Çam ve Arş. Gör. Dr. Büşra Şahin moderatörlüğünde gerçekleşen kursta, Eğitim Fakültesi Ölçme Değerlendirme Ana Bilim Dalı Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Gökhan Aksu ve Dr. Öğr. Üyesi M. Taha Eser konuşmacı olarak yer aldı.

Bilgisayar uygulamalı olarak gerçekleşen kursa Hemşirelik Fakültesi öğretim üyelerinin yanı sıra Sağlık Bilimleri Fakültesi, Spor Bilimleri Fakültesi, Aydın MYO ve Söke Sağlık Hizmetleri MYO’daki akademik personel de katıldı.

Eğitimci ve katılımcıların soru cevap süreciyle etkileşimli bir şekilde tamamlanan kursun sonunda Doç. Dr. Rahşan Çam ve Arş. Gör. Dr. Büşra Şahin tarafından Doç. Dr. Gökhan Aksu ve Dr. Öğr. Üyesi M. Taha Eser’e teşekkür belgesi verildi.