Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İzmit Başöğretmen Meslekî Teknik Anadolu Lisesi, ADÜ Kuşadası MYO’yu Ziyaret Etti

26.04.2024
İzmit Başöğretmen Meslekî Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcıları Hüseyin Karamahmut ve Ahmet Ünlü, İngilizce Öğretmeni Sevda Şahin ile 50 kişilik öğrenci grubu, 25 Nisan 2024 tarihinde Üniversitemiz Kuşadası Meslek Yüksekokulunu (MYO) ziyaret etti.

Yükseköğretime Geçiş Sınavları (YKS) aşamasında üniversite ve kampüs yaşamını yakından tanımak ve MYO’da yer alan bölümler hakkında bilgi edinmek amacıyla düzenlenen ziyarette,  Kuşadası MYO Prof. Dr. Pınar Altıok Gürel tarafından öğrencilere kampüs yaşamı ve MYO içerisinde bulunan bölümler hakkında teknik bilgi verildi.

Ayrıca ziyaret kapsamında MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Ahu Sezgin tarafından mutfak atölyesi ve gastro-amfisinde öğrencilere yönelik tanıtım ve bilgilendirme konuşması yapıldı. Konferans salonunda MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Nurcan Yılmaz, MYO’da bulunan programlar, idari ve akademik kadrolar, fiziksel altyapı, teknik olanaklar, kampüs içerisnde yer alan sosyal ve sportif faaliyetler, Erasmus faaliyetleri, sektörel iş birlikleri, staj imkânları, mezun öğrencilerin çalışma alanları ve iş bulma avantajları, etkinlikler ile sosyal sorumluluk projeleri, gezi programları gibi konular hakkında sunum gerçekleştirdi.

Bölümler hakkında detaylı bilgi alarak kampüs alanında teknik gezi imkânı bulan öğrenciler, Üniversitemizin fiziki imkânları hakkında fikir edindi. Gezi sırasında keyifli vakit geçirdiklerini belirten liseli öğrenciler, Aydın Adnan Menderes Üniversitesini tercihleri arasına mutlaka alacaklarını ifade etti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN