İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan Rektörümüze Ziyaret

28.02.2019
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile beraberinde Aydın Milletvekili, KİT Komisyonu Başkanı ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Bekir Kuvvet Erim, Rıza Posacı, AK Parti İl Başkanı Ömer Özmen, Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i 28 Şubat 2019 tarihinde makamında ziyaret etti.

Ziyarette Üniversitemiz hakkında bilgiler alan İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Üniversitemizin gelişimi konusunda yapılacak yatırımlarda destek vereceklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Aydın’ın gelişimi için milletvekillerimizle ortak hareket ettiklerini söyleyerek, yapılacak olan projelerde her türlü bilimsel desteği verebileceklerini ifade etti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.