Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

IVSA KIBRIS, Üniversitemizi Ziyaret Etti

14.03.2024
Üniversitemiz bünyesinde aktif olarak çalışmalarını sürdüren Uluslararası Veteriner Öğrencileri Birliği Aydın Topluluğu (IVSA AYDIN - International Veterinary Students' Association Aydın) ile IVSA KIBRIS arasında gerçekleşen öğrenci değişimi kapsamında 11-17 Mart 2024 tarihleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi Veteriner Fakültesinden (Near East University Faculty of Veterinary Medicine) IVSA Kıbrıs üyeleri, Üniversitemiz Veteriner Fakültesini ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, misafir öğrenciler Üniversitemiz ve Veteriner Fakültesi hakkında bilgi edinirken, Aydın ili ve kültürünü de yakından tanıma imkânı buldu. Etkinlik süresince Üniversitemiz öğretim üyeleri tarafından "Egzotik Hayvanlarda Acil Müdahale", "3D Yazıcı ile Anatomik Model Hazırlama", "Sitoloji Uygulamaları" ve "Evcil Hayvanlarda Endoskopi Kullanımı" eğitimleri düzenlendi. Ayrıca Sasalı Doğal Yaşam Parkı'na ve ilimizde bulunan Deve Çiftliği'ne teknik geziler gerçekleştirildi. 

Gerçekleştirilen bu öğrenci değişim programı kapsamında IVSA AYDIN Öğrenci Topluluğu üyesi öğrencilerimizin iadeiziyareti 17-24 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve  ziyaret kapsamında IVSA Aydın üyesi öğrencilerimiz Yakın Doğu Üniversitesi Veteriner Fakültesi bünyesindeki IVSA Kıbrıs Öğrenci Topluluğu'nun ev sahipliğinde, meslekî alanda yeni kazanımlar elde ederek Kıbrıs kültürünü de yakından tanıma imkânı bulabilecek.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN