Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

IVSA AYDIN Topluluğu, DEKAMER ile “Denizdeki Komşularımız: Deniz Kaplumbağaları” Semineri Düzenledi

28.12.2023
Üniversitemiz bünyesinde aktif olarak çalışmalarını sürdüren Uluslararası Veteriner Öğrencileri Birliği Aydın Topluluğu (IVSA AYDIN - International Veterinary Students Association) 15 Aralık 2023 tarihinde DEKAMER (Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska eğitmenliğinde “Denizdeki Komşularımız: Deniz Kaplumbağaları” başlıklı semineri gerçekleştirdi.

Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe; Üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra, Üniversitemiz öğretim üyeleri ve DEKAMER yöneticileri katıldı. Seminer sonrası DEKAMER ile birlikte IVSA AYDIN ve KANAT-GER öğrenci toplulukları üyeleri ve Doç. Dr. Zeynep Bozkan eşliğinde rehabilitasyonu tamamlanan üç deniz kaplumbağası Kuşadası Güzelçamlı Sahili’nden doğal yaşam alanlarına uğurlandı.

Etkinlik sonunda Prof. Dr. Yakup Kaska’ya teşekkür plaketini takdim eden IVSA AYDIN Öğrenci Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Cemil Şahiner; hazırlık ve organizasyon aşamasında yoğun çaba gösteren topluluk üyesi öğrencilere, Deniz Kaplumbağaları Araştırma, Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne ve Prof. Dr. Yakup Kaska’ya teşekkürlerini sundu.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN