Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

IVSA AYDIN, “Problemden Çözüme Dermatoloji” Semineri Düzenledi

21.12.2022
Üniversitemiz bünyesinde aktif olarak çalışmalarını sürdüren Uluslararası Veteriner Öğrencileri Birliği Aydın Topluluğu (IVSA AYDIN- International Veterinary Students’ Association) 14 Aralık 2022 tarihinde Prof. Dr. Nilüfer Aytuğ ve Prof. Dr. Bülent Ulutaş’ın eğitmenliğinde “Problemden Çözüme Dermatoloji” başlıklı seminer gerçekleştirdi.

Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Üniversitemiz öğrencilerinin yanı sıra IVSA Burdur, IVSA Balıkesir ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Milas Veteriner Fakültesi öğrencileri, bölge veteriner hekimleri ile Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cemil Şahin ve ADÜ Veteriner Fakültesi Mezunlar Derneği Başkanı Eser Çakmakçı katıldı. Yoğun içerikle gerçekleşen eğitimde pet hayvanlarında dermatoloji konusu geniş bir bakış açısıyla değerlendirildi. Ayrıca misafir öğrencilere IVSA Aydın üyeleri eşliğinde  Üniversitemizin ve Veteriner Fakültemizin tanıtımları yapıldı.

Etkinlik sonunda eğitmen hocalarımıza teşekkür plaketlerini takdim eden IVSA Aydın Öğrenci Topluluğu Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Cemil Şahiner; hazırlık ve organizasyon aşamasında yoğun çaba gösteren topluluk üyesi öğrencilere, etkinlik için destekleriyle her zaman yanlarında olan başta Üniversitemiz Rektörlüğüne, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına, Veteriner Fakültesi Dekanlığına, Aydın Veteriner Hekimler Odası Başkanlığına, Prof. Dr. Nilüfer Aytuğ ve Prof. Dr. Bülent Ulutaş’a teşekkürlerini iletti.

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN