İTBF Psikoloji Bölümü Erasmus Öğretim Üyesi Hareketliliği Kapsamında Prof. Dr. Gianluca Ficca’yı Ağırladı

31.05.2024
İtalya Campania 'Luigi Vanvitelli Caserta Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gianluca Ficca, 20-25 Mayıs 2024 tarihleri arasında Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Psikoloji Bölümünü ziyaret etti.

Prof. Dr. Ficca, bu süreçte Psikoloji Bölümünün öğretim üyelerine, lisansüstü öğrencilerine ve lisans öğrencilerine yönelik üç farklı sunum yaptı. Öğretim Üyelerine ‘Uyku ve Zihinsel Süreçler Üzerine Ortak Bir Araştırma Projesi İçin Fikirler’, lisansüstü öğrencilere ‘Uykunun Bellek Üzerine Etkisi ve İnceleme Yöntemleri’, lisans öğrencilerine ise ‘Uyku-Uyanıklık Ritimleri ve Zihinsel Süreçler Hakkında Temel İlkeler’ başlıklı birer seminer verdi.