İTBF Öğrencilerine Yönelik TÜBİTAK Projesi Yazma Eğitimi Verildi

24.06.2024
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) Tarih Bölümü tarafından Tarih Bölümü lisans öğrencilerine yönelik “TÜBİTAK 2209-A Proje Yazma Eğitimi” adlı seminer düzenlendi.

Seminere, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Toksoy, Tarih Bölümü Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran, Dr. Ögr. Üyesi Günver Güneş ve Dr. Öğr. Üyesi Muhittin Çeken ile Tarih Bölümü öğrencileri katıldı.

Dr. Öğr. Üyesi Tolga Köskün'ün konuşmacı olarak yer aldığı seminerde, 2209-A TÜBİTAK Projesi hazırlama sürecinde dikkat edilmesi gerekenler, başvuru şartları ve başvuru takvimi gibi konular örnek projeler ile anlatıldı.

Seminer, soru-cevap bölümünün ardından Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran'ın Dr. Öğr. Üyesi Tolga Köskün'e teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.