İTBF Dekan V. Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran Göreve Başladı

01.08.2023
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde (İTBF) Prof. Dr. Aysun Sarıbey Haykıran dekanlık görevini Prof. Dr. Hacer Harlak’tan devraldı.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinde gerçekleşen törende, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, Fakülte Dekan V. Prof Dr. Aysun Sarıbey Haykıran’a yeni görevinde başarılar dileyerek İTBF’ye verdiği hizmetlerinden ve üniversitemize yaptığı katkılardan dolayı Prof. Dr. Hacer Harlak’a teşekkür etti. İTBF önceki Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bülent Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Berivan Binay’a katkılarından dolayı teşekkür ederek plaketlerini veren Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cemal İyem, İTBF Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mesut Günenç ve Dr. Öğr. Üyesi Arzu Özver’e yeni görevlerinde başarılar diledi.

Tören, çiçek ve plaket takdiminin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.