İTBF Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleşti

17.09.2024
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi (İTBF) 2024-2025 eğitim-öğretim yılı Akademik Kurul Toplantısı, 17 Eylül 2024 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Şahabettin Yalçın başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Salan, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kemal Ramazan Haykıran, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Mesut Günenç ve Doç. Dr. Tuncay Saygın ile akademik ve idari personel katıldı.

Toplantıda,  2024-2025 Akademik yılında yapılması planlanan eğitim-öğretime yönelik faaliyetler ve fakültenin projelerine değinildi. Fakültenin öğrencilere sunduğu imkânlar ve mezun durumdaki öğrencilerin istihdam fırsatları üzerinde durulan akademik kurulda ayrıca ders kayıt yenileme işlemleri, derslerle ilgili bilgilendirme, dönem içinde gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler ve dersliklerin durumları hakkında da görüşüldü.

Toplantı, sağlıklı ve başarılı bir dönem dilekleriyle sona erdi.