İş Adamı Mehmet Emin Dinç Rektörümüzü Ziyaret Etti

12.01.2021
İş Adamı Mehmet Emin Dinç ve Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Reşat Kartal, 12 Ocak 2021 tarihinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’i makamında ziyaret etti.

Spor Bilimleri Fakültesi’ne aydınlatma ve ilave tesisler yaptıran Mehmet Emin Dinç’e teşekkürlerini ileten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Fakültemiz başarıları ile ulusal ve uluslararası alanda bizleri gururlandırıyor. Bu başarıda emeği olan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Üniversitemizin spor alanındaki başarılarını yakından takip ettiğini belirten İş Adamı Mehmet Emin Dinç, üniversiteler arasındaki sportif başarılarda önemli bir yeri olan Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerinin başarılarına her zaman katkıda bulunmaya hazır olduğunu ifade etti.

Ziyaret, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in katkılarından dolayı Mehmet Emin Dinç’e teşekkür belgesi ve plaket vermesiyle sona erdi.