Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Eğitimini Tamamladı

20.10.2022
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Oryantasyon Eğitimi, 11 Ekim 2022 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hacer Harlak, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bülent Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Berivan Binay’ın katıldığı programda akademik danışmanlık görevi yürüten öğretim elemanları da hazır bulundu. 

Fakülte Dekan Vekili Prof. Dr. Hacer Harlak açılış konuşmasında öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim yılı diledi. Ardından Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Berivan Binay’ın oryantasyon sunumu ile programa devam edildi. Üniversite, fakülte ve bölümler hakkında genel bilgiler veren Dr. Öğr. Üyesi Binay, konuşmasında eğitim-öğretim sürecinin işleyişine değindi. 

Üniversitemiz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Merkezi (PDRM) Personeli Psikolog Evrim Güreşen ve Sosyolog Selda Aksoy Yetkin, öğrencilerimize Üniversitemizin sunduğu psikolojik danışma ve kariyer planlama hizmetleri hakkında bilgi verirken; Kütüphane olanakları ve SKS ve öğrenci toplulukları ile diğer sosyal olanaklar hakkında öğrenciler bilgilendirildi. 

 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN