İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İlk Akademik Genel Kurul Toplantısını Yaptı

16.01.2023
Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin ilk Akademik Genel Kurul Toplantısı, 11 Ocak 2023 tarihinde Atatürk Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıya; İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Hacer Harlak, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Bülent Çelik ve Dr. Öğr. Üyesi Berivan Binay’ın yanı sıra Fakültenin akademik ve idari personeli katıldı.  Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kubilay Metin de toplantıda konuk olarak yer aldı.

Fakültenin tarihçesini ve tanıtımını içeren bir kısa film gösterimiyle başlayan Akademik Genel Kurul Toplantısı’nda; Fakülte Dekan V. Prof. Dr. Hacer Harlak, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi’ni değerlendiren bir konuşma yaptı. Prof. Dr. Harlak konuşmasında, 26 Temmuz 2022 tarihinden bu yana faaliyet gösteren fakültenin son beş aylık süreçteki idari ve akademik faaliyetlerini değerlendirdi.

Toplantı, yöneticilerin ve akademik personelin sağlıklı, başarılı bir dönem dilekleriyle sona erdi.