Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Haber Merkezi

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Efes Antik Kentine Ziyarette Bulundu

10.11.2022
Geçtiğimiz aylarda İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencilerinin de çalışmalara katıldığı Efes Antik Kenti Kazı Ekibinin daveti ve akademik işbirliğinin geliştirilmesi amacıyla 3 Kasım 2022 Perşembe günü Efes Antik Kentine bir ziyaret gerçekleştirildi.

Geziye İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Harlak, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Bülent Çelik, Fakülte Yönetim Kurulu Üyelerinden Prof. Dr. Caner Işık, Prof. Dr. Hüseyin Üreten, Doç. Dr. Gökhan Şefik Erkurt ve Doç. Dr. Berfin Kart’ın yanı sıra Felsefe Bölümünden Arş. Gör. Dr. Burak Sayın, Psikoloji Bölümünden Arş. Gör. Dr. Gamze Karadayı Kaynak, Fakülte Sekreteri Şenay Sarı ve Arkeoloji Bölümünden bazı öğrenciler katıldı. 

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ekibi; Kazı Başkan Yardımcısı Uzman Arkeolog Filiz Öztürk, Uzman Arkeolog Esra Bideci ve kazı ekibinin diğer üyeleriyle görüş alışverişinde bulundu. Görüşmelerde gelecek işbirliği olanakları ele alındı. Ayrıca kazı yöneticilerinin rehberliğinde Efes Antik Kenti, Efes Müzesi, Selçuk Müzesi ve Selçuk Kent Belleği Müzesi de ziyaret edildi. 

+90 256 218 20 00
Faks : +90 256 214 66 87
Aydın Adnan Menderes Üniversitesi
Merkez Kampüsü, Kepez Mevkii
Efeler / AYDIN